Tweedehands Massagetafel

Een tweedehands massagetafel biedt uitkomst wanneer u op zoek bent naar betaalbare kwaliteit. In uw praktijk streeft u uiteraard naar een massagetafel of massagestoel die in alle wensen en behoeften van uw klanten voorziet. Daarom biedt Fysio-Tech een uitgebreid aanbod van tweedehands behandeltafels die uitvoerig zijn nagekeken en nog altijd de beste kwaliteit leveren. Bovendien is er veel verscheidenheid in ons aanbod: zo is een elektrische massagetafel tweedehands aanschaffen geen probleem en is er ook een inklapbare massagetafel tweedehands voor u beschikbaar.

Het voordeel van een tweedehands massagetafel of massagestoel

Misschien twijfelt u of een tweedehands massagetafel geschikt is voor uw praktijk. Een massagetafel tweedehands kopen lijkt immers best wat risico’s met zich mee te brengen. Gelukkig hoeft u zich bij Fysio-Tech geen zorgen te maken. Alle stoelen worden uitgebreid nagekeken op gebreken en zo nodig gerepareerd. Alle onderdelen worden getest, zodat u er zeker van bent dat alles naar behoren werkt. Daarnaast hebt u recht op 6 maanden garantie, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Het grote voordeel van een tweedehands massagetafels of -stoelen is uiteraard de aantrekkelijke prijs. Ontvang een zo goed als nieuwe massagetafel voor een betaalbare prijs.

tweedehands massagetafel zwart

Tweedehands massagetafel: elektrisch of hydraulisch

Het aanbod tweedehands massagetafels van Fysio-Tech is gevarieerd, waardoor u gegarandeerd een tafel vindt die bij u in de praktijk past. Een greep uit ons aanbod:

  • tweede elektrische massagetafel: een tweedehands massagetafel die elektrisch is, biedt uw patiënt comfort tijdens de behandeling. Onze elektrische massagetafels zijn makkelijk in hoogte verstelbaar;
  • hydraulische massagetafel: een hydraulische tweedehands massagetafel is perfect geschikt voor ruimtes waar geen stroompunten voorhanden zijn;
  • draagbare behandeltafel: als u geen vaste praktijk hebt, maar bij mensen langskomt, is een draagbare behandeltafel aan te raden. Onze inklapbare massagetafels zijn licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Daarnaast heeft een opklapbare massagetafel een stevige constructie.

Een geschikte elektrische massagetafel kiezen

Een massagetafel tweedehands kopen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bekijk ons uitgebreide aanbod gewoon online en gebruik ons filter om uw zoekopdracht te verfijnen. Zo kunt u een bepaald merk, maar ook de gewenste prijsklasse selecteren. Vindt u het toch lastig om een keuze te maken? We geven u graag een aantal tips:

  • bepaal uw budget. Voordat u aan uw zoektocht begint, is het verstandig om te weten wat uw budget is. Zo kunt u gerichter zoeken;
  • bedenk wat het belangrijkste doel van de massagetafel is. Wilt u deze gebruiken voor intensieve behandelingen of massages? Richt u tijdens uw zoektocht alleen op behandeltafels die aan uw eisen voldoen;
  • ga na hoeveel ruimte u hebt in uw praktijk en stem hier de afmetingen op af;
  • wat voor materiaal wordt gebruikt, denk hierbij aan bijvoorbeeld een aluminium frame en welke van de verschillende afmetingen wil je als de massagetafel staat.
  • denk na over de hoeveelheid delen die uw geselecteerde massagetafel moet hebben. U hebt de keuze uit 1 tot en met 7 delen.
tweedehands massagetafel blauw

Massagetafel te koop tweedehands

Fysio-Tech heeft tal van gebruikte massagetafels in het aanbod zitten. Oriënteer u online op het aanbod of neem contact met ons op voor vragen of advies. We helpen u graag verder, zodat u uw patiënten binnenkort perfect van dienst kunt zijn.