Elektrische Massagetafel Tweedehands

Een elektrische massagetafel tweedehands kopen is een goede oplossing wanneer u op zoek bent naar degelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs. Fysio-Tech biedt tweedehands tafels van diverse, hoogwaardige merken als Enraf Nonius en Huntleigh. De gebruikte tafels zijn van tevoren uitgebreid onderzocht en gerepareerd waar nodig, zodat u bent verzekerd van een goede en betrouwbare massagetafel, elektrisch of hydraulisch.

Elektrische en inklapbare massagetafel tweedehands bestellen

Of u nu al precies weet naar wat voor tweedehands elektrische massagetafel u op zoek bent of als u eerst nog wat rond wilt kijken, Fysio-Tech staat u graag bij in uw zoektocht. Een aantal opties:

  • inklapbare en mobiele tafel: deze tafel biedt stevigheid en flexibiliteit. Hij kan makkelijk op- en afgebouwd en meegenomen worden in een draagtas;
  • massagetafel elektrisch: een elektrische massagetafel tweedehands aanschaffen staat gelijk aan kiezen voor gemak en comfort. Verstel de afzonderlijke delen op zo’n manier dat uw cliënt zich in een aangename positie bevindt;
  • hydraulische tweedehands tafel: de hydraulische massagetafel is via een trapsysteem te verstellen. Dit kost echter wel spierkracht, waardoor een elektrisch systeem in sommige gevallen is aan te raden.
Zwarte tweedehands elektrische massagetafel in een loods

Een massagetafel tweedehands kopen online

Een tweedehands elektrische massagetafel kopen kan gewoon online. Bekijk het aanbod van Fysio-Tech in de webshop en selecteer de kenmerken en de prijsklasse die u wenst. In één oogopslag ziet u alle specificaties van de door u geselecteerde massagetafel. Ook ontdekt u direct hoeveel garantie u op uw tweedehands elektrische massagetafel heeft. In sommige gevallen is dit 6 maanden, maar dit kan zelfs oplopen tot 1 jaar. Ook de verschillende mogelijke standen, zoals de Trendelenburg Positie of de Pli Stand, worden uitgelicht. Zo weet u direct wat u moet verwachten.

Zwarte massagetafel die gerepareerd wordt

Massagetafel van betrouwbare merken

Een massagetafel die elektrisch en tweedehands is en ook nog eens van kwalitatieve merken. Een aantal merken die u in ons aanbod aantreft:

  • Enraf Nonius: gespecialiseerd in fysiotherapeutische behandelingen en de daarbij benodigde apparatuur. De 2e hands tafels van Enraf richten zich onder meer op het vergroten van de spierkracht;
  • Huntleigh: levert professionele massagetafels die zich richten op het welzijn en comfort van de cliënt;
  • K.H. Dewert: Duitse leverancier van medische producten die staat voor innovatie, kwaliteit en degelijkheid. K.H. Dewert biedt een groot assortiment aan van onderzoeks- en behandelbanken;
  • Metron: biedt massagetafels aan met speciale accessoires, zoals hoofdkussens, om het uw cliënt zo aangenaam mogelijk te maken.
de wielen van de elektrische massagetafel

Massagetafel elektrisch bestellen

Bij Fysio-Tech is een elektrische massagetafel tweedehands bestellen geen probleem. Ook na uw aankoop blijven we betrokken. Loopt uw mobiele tafel onverhoopt schade op of hebt u last van een storing? Neem contact met ons op en we verhelpen de problemen graag voor u. Ook in uw zoektocht naar een geschikte tweedehands elektrische massagetafel denken we uiteraard met u mee. Mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken!