Inklapbare Massagetafel Tweedehands

Een inklapbare massagetafel tweedehands aanschaffen bij Fysio-Tech is niet alleen een voordelige, maar ook een betrouwbare keuze. Een massagetafel die tweedehands bij ons binnenkomt, wordt allereerst uitvoerig nagekeken en getest, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Goedkope massagetafels hoeven helemaal niet laag te zijn in kwaliteit. Sterker nog, Fysio-Tech garandeert massagetafels die voldoen aan al uw wensen en voldoende comfort bieden aan uw patiënten.

Een inklapbare massagetafel op marktplaats zoeken

Of u nu het aantal massagetafels wilt vergroten in uw praktijk of al langere tijd op zoek bent naar een inklapbare massagetafel voor een betaalbare prijs. Een draagbare massagetafel op marktplaats zoeken lijkt hier een logische optie. Dan vindt u immers een uitgebreid aanbod van relatief goedkope inklapbare massagetafels. Toch biedt marktplaats niet dezelfde zekerheid en kwaliteit als een aankoop bij Fysio-Tech. Wij bieden namelijk een garantie van 6 maanden op onze tweedehands massagetafels. Bij het aanschaffen van een tweedehands massagetafel van Fysio-Tech weet u zeker dat u een kwaliteitstafel aanschaft en kunt u bovendien rekenen op service wanneer er toch storingen optreden of als er sprake is van schade.

een inklapbare massagetafel tweedehands

Tips voor een inklapbare massagetafel tweedehands aanschaffen

Bent u op zoek naar tweedehands massagetafels, inklapbaar en makkelijk in gebruik? Dan ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Waar moet u nu op letten wanneer u massagetafel inklapbaar tweedehands wilt aanschaffen? Een aantal tips:

  • Let op de afmetingen. De lengte en breedte van een opvouwbare massagetafel kunnen van groot belang zijn voor de behandelingen die u doet. Waar een fysio tafel niet breder hoeft te zijn dan 60 cm, dient een behandeltafel voor wellness in ieder geval 73 cm breed te zijn;
  • Kies je voor een hoofdsteun of gezichtsuitsparing? Wanneer u van plan bent massages in buikligging uit te voeren, is een hoofdsteun sterk aan te raden. Dit ligt over het algemeen aangenamer dan een gezichtsuitsparing;
  • Kijk goed naar de bekleding van de massage tafel. Bij extra dikke bekleding is het schuim dik genoeg zodat uw patiënt of klant comfortabel kan liggen;
  • Let op het gewicht en het onderstel van de opvouwbare massagetafel. Wanneer u uw massagebank in wil klappen en mee wil nemen, is het verstandig om een lichte tafel te kiezen met een stevig onderstel.

Accessoires voor een massagetafel

Bent u niet alleen op zoek naar een opklapbare massagetafel, maar ook naar bijpassende accessoires? Fysio-Tech heeft verschillende soorten en maten kussens en rollen. Zo biedt het assortiment nekkussens, diverse massagerollen en massagekussens zonder en met uitsparing. Bovendien biedt Fysio-Tech ook hoge kwaliteit disposables aan voor gemak en hygiëne. Deze wegwerpartikelen zijn voor éénmalig gebruik, denk hier bijvoorbeeld aan facecovers, onderzoektafelpapier en behandeltafel sheets. Zoekt u net iets anders? Laat het onze experts weten zodat zij advies kunnen geven.

Professioneel advies over inklapbare massagetafels

Een massagetafel die inklapbaar en tweedehands is en ook nog eens aan al uw wensen voldoet: het kan lastig zijn om uw ideale behandeltafel te vinden. Daarom biedt Fysio-Tech een handige filterfunctie, waardoor u tijdens uw zoektocht door ons aanbod gemakkelijk de kenmerken selecteert waarnaar u op zoek bent. Fysio-Tech biedt diverse mogelijkheden aan voor refurbished behandeltafels, behandelbanken en massagetafels. Alle tafels die worden aangeboden zijn nagekeken en waar nodig gerepareerd, onderhouden of voorzien van nieuwe bekleding. Kunt u ondanks het ruimte aanbod niet vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op voor vragen en professioneel advies van onze experts.