Massagetafel Accessoires

Op zoek naar massagetafel accessoires? Deze extra producten dragen bij aan het welzijn en comfort van uw cliënten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rol papier voor uw massagetafels of verschillende nekkussens. Dit soort accessoires voor de massagetafel mogen in uw praktijk niet ontbreken. De aanvullende massage accessoires van hoge kwaliteit die u in het aanbod van Fysio-Tech aantreft, bevorderen niet alleen het comfort van uw patiënten, maar ook de hygiëne in uw praktijk.

Massagetafel accessoires voor makkelijker onderhoud en meer hygiëne

Als u eenmaal de inrichting van uw praktijk compleet hebt, is het tijd om na te denken over aanvullende massageproducten. Voorbeelden van massagetafel accessoires en toebehoren die u bij ons tegenkomt:

  • Onderzoekbankpapier: ons onderzoektafelpapier is stevig en neemt makkelijk vocht en vet op, waardoor u de bekleding van uw massagetafels beschermt;
  • Nekkussens en massagerollen: de kussens en rollen in ons assortiment dragen bij aan een gemakkelijke zit- en lighouding van uw cliënt;
  • Tabouretten: een tabouret of zadelkruk geeft u de ruimte en flexibiliteit om uw patiënt optimaal van dienst te zijn;
  • Microvezeldoeken: verwijder eenvoudig vocht en vuil met de handige doekjes die u in ons aanbod aantreft.
massagetafel accessoires steun

Papier massagetafel kopen

Een rol papier kopen voor uw massagetafel bespaart u tijd die u anders kwijt zou zijn geweest aan onderhoud. Massagetafel papier is extra stevig, waardoor het niet snel scheurt als uw patiënt erop plaatsneemt. Ook blijft het niet plakken. De witte kleur zorgt bovendien voor een verzorgde uitstraling. Het papier absorbeert vocht en vuil, zodat het niet in de bekleding trekt gedurende de massage. Het onderzoekbankpapier is makkelijk af te scheuren en ook weer eenvoudig te verwijderen.

massagetafel accessoires rol houder

Medisch Service accessoires aanschaffen

In de medische wereld is hygiëne van levensbelang. Daarom levert Fysio-Tech diverse massageproducten die de hygiëne in uw praktijk bevorderen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoezen van badstof voor uw behandeltafel en tabouret, microvezeldoekjes om vuil en vocht eenvoudig te verwijderen en Tevan Panox spray om waterbestendige oppervlakken te desinfecteren. Met deze schoonmaakmiddelen waarborgt u de veiligheid van uw patiënten in uw massagepraktijk.

massagetafel accessoires rol

Massagetafel papier en accessoires aanschaffen

Bij Fysio-Tech kunt u niet alleen terecht voor professionele behandelbanken, maar ook voor massagetafel accessoires als tabouretten, kussens, rollen en onderzoekbankpapier om uw praktijk hygiënisch te houden. Zo draagt u niet alleen bij aan een comfortabele zit- en ligpositie van uw patiënt tijdens de massage, maar voorkomt u ook de verspreiding van infecties of andere ziektes. Bekijk ons uitgebreide aanbod online en bestel direct de door u gewenste producten, alle bedragen zijn inclusief btw. Hebt u vragen over ons aanbod of mist u een bepaald massageproduct in ons online massage assortiment? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.