Tweedehands Behandeltafel

Een tweedehands behandeltafel biedt u dezelfde zekerheid en stabiliteit als een nieuwe tafel, maar dan voor een stuk minder geld. Bespaar op uw interieur, maar niet op kwaliteit door te kiezen voor Fysio-Tech. In ons aanbod vindt u tal van professionele behandeltafels die geschikt zijn voor verschillende soorten therapie en massage. Bestel uw behandeltafel tweedehands via onze webshop.

Tweedehands behandeltafel voor fysiotherapie of massagepraktijk

Een tweedehands elektrische behandeltafel bestellen voor in uw massagesalon of fysiotherapeutische praktijk? Fysio-Tech biedt een breed aanbod tafels van verschillende merken en uit diverse prijsklassen, waardoor er altijd wel iets bijzit dat bij u in de praktijk past:

Bekijk hieronder hoe tweedehands behandeltafels gerepareerd worden:

Waarom een electrische behandeltafel tweedehands bestellen

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte behandeltafel, is het verstandig om na te denken over de specificaties die u belangrijk vindt. Eén van die specificaties is of u voor een elektrisch of hydraulisch verstelbare behandeltafel kiest. Het voordeel van een elektrische behandeltafel is dat deze de patiënt meer comfort biedt en makkelijker in gebruik is. U kunt de verschillende delen van de tafel traploos verstellen. Zo zet u de stoel zonder problemen in de Trendelenburg Positie of de Pli Stand.

Zwarte tweedehands behandeltafel rechtop

De ideale tweedehands behandeltafel kiezen

Hoe vindt u de tweedehands behandeltafel die bij u in de praktijk past? Een aantal punten om op te letten zodat u gericht op zoek kunt gaan:

  • Afmetingen van uw behandeltafel: ga na hoeveel ruimte er bij u in de praktijk is. Bedenk ook hoe breed en hoe lang uw tafel moet zijn voor de behandeling die u uit wil voeren. Zo hoeft een gemiddelde massagetafel bijvoorbeeld niet breder te zijn dan 70 cm, maar kan het soms aan te raden zijn om een extra brede tafel van 90 cm aan te schaffen voor meer bewegingsruimte;
  • Aantal delen: bij Fysio-Tech vindt u behandeltafels met 1, 2, 3, 4, 5, 6 of 7 delen. Bedenk wat voor behandelingen u graag uit wilt voeren en wat voor standen u hiervoor nodig hebt;
  • Bekleding: goede, zachte bekleding zorgt bij de cliënt voor een comfortabele ervaring. Vergeet ook niet om een hoes aan te schaffen voor extra hygiëne;
  • Inklapbaar of vast: als u uw behandeltafel gewoon in uw praktijk wilt laten staan, is een vaste tafel een goede keuze. Een inklapbare en mobiele behandeltafel is aan te raden wanneer u regelmatig bij patiënten op bezoek komt.
Zwarte tweedehands behandeltafel

Behandeltafel tweedehands aanschaffen

Wilt u een behandeltafel fysiotherapie tweedehands aanschaffen? Of zoekt u een professionele massagestoel die uw cliënt voldoende comfort biedt? Bekijk ons uitgebreide aanbod tweedehands elektrische behandeltafels online en bestel direct. Hebt u vragen over ons aanbod of ziet u uw gewenste massagetafel er niet tussen staan? Neem dan gerust contact met ons op.