Facecovers

Facecovers zorgen ervoor dat ieder bezoekje aan uw praktijk hygiënisch en comfortabel verloopt. De wegwerpbare hoezen passen perfect om de hoofdsteun van uw massagestoel, massagetafels of behandeltafel, waardoor uw cliënt met een gerust hart plaats kan nemen. Bekijk ons aanbod disposable facecovers en andere accessoires waarmee u uw cliënt van dienst kan zijn.

Facecovers massagestoel

Het grote voordeel van een facecover is het gemakkelijke gebruik ervan. U plaatst hem eenvoudig over de hoofdsteun van uw massagetafel en verwijdert hem na eenmalig gebruik weer. Zo bent u minder tijd kwijt aan het onderhoud van uw massagetafel en kunt u zich meer focussen op het welzijn van uw patiënt. De facecovers zijn gemaakt van cellulose papier dat goed absorbeert en daardoor heel hygiënisch is. U hebt de keuze uit:

  • Y-punching facecovers massagetafel: deze heeft afgeronde hoeken;
  • X-punching facecovers massagetafel: deze heeft rechte hoeken en een uitsparing in het midden.
hoofdsteun voor een facecover

Facecovers voor massage en therapie

Facecovers passen eigenlijk op alle soorten hoofdsteunen, waardoor ze geschikt zijn voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het zachte absorberende papier zorgt voor comfort en voorkomt huidirritaties. Gebruik facecovers voor massagetafel of -stoel of pas ze toe bij fysiotherapie of andersoortige behandelingen. Dankzij het elastische en latexvrije materiaal zijn de facecovers van Fysio-Tech geschikt voor iedere praktijk.

Facecovers en andere accessoires voor uw massagetafel

Een van de belangrijkste zaken tijdens een behandeling is het comfort van uw cliënt. Uiteraard zijn de tweedehands massagetafels in ons aanbod er stuk voor stuk op gericht het uw cliënt zo aangenaam mogelijk te maken. Toch kan het soms nodig zijn om extra producten zoals kussens en rollen aan te schaffen om het uw cliënt nog gemakkelijker te maken. Daarnaast hebben we tal van hoezen en doeken in ons assortiment die u helpen uw praktijk en apparatuur schoon te houden. Een paar mogelijkheden die we u te bieden hebben in onze webshop:

  • Nekkussens;
  • Massagerollen;
  • Facecovers massage stoel;
  • Microvezeldoekjes.
facecover rol

Bestel uw facecover online

Bij Fysio-Tech bestelt u gemakkelijk al uw benodigdheden op het gebied van behandeltafels online. Filter op de prijsklasse waarin u wenst te zoeken en bekijk ons actuele aanbod. Bij ieder product, of het nu gaat om facecovers of tabouretten, staat een uitgebreide productbeschrijving, evenals de prijs inclusief en exclusief BTW. Selecteer de kleur en de afmetingen en bestel direct uw accessoires online. Hebt u nog vragen? Uiteraard is het ook mogelijk om u door ons te laten adviseren. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.